Find din ferie…

Lystfiskeri i Gudensø, Ry Møllesø og Put and Take søer

Fiskeri

Holmens Camping i Østjylland tilbyder flere forskellige muligheder, når det kommer til fiskeri. Du kan fiske ved å, sø og Put & Take – og der fanges rigtig mange fisk i området og dem der ikke fanges, berettes der meget om. En go’ lystfisker historie har det jo med at blive lidt bedre, hver gang den fortælles…

I området ved Holmens Camping finder du uden tvivl Østjyllands bedste og kønneste 4 stjernede Put and Take søer… Ja, måske nogle af Danmarks bedste og skønneste!

Vi garanterer dog ikke gevinst hver gang, men vi garanterer til gengæld perfekte omgivelser og gode oplevelser for alle.

Holmens Put and Take søer indgår som et naturligt element i det omkringliggende vandsystem og er et sted, hvor man kan bruge mange herlige timer.

Søfiskeri i Østjylland

Holmens Camping i Østjylland har mere eller mindre Gudensø og Ry Møllesø i baghaven, og de skovomkransede søer har et fortrinligt fiskevand med et mangfoldigt dyreliv. I kan sejle direkte ud fra pladsen eller fiske fra bredden.

Fiskeri fra båd i søerne er mere populært end nogensinde. Søerne er en del af Gudenå systemet som strækker sig gennem det meste Østjylland – og søerne tilbyder pragtfuldt natur og masser af oplevelser.

Fiskekort kan købes online her: silkeborg-fiskeriforening.dk

Gæster

Selv om I ikke bor på campingpladsen, må I gerne komme og fiske. Det kræves blot at der købes et fisketegn.

April 07:00 – 20:00
Maj 06:00 – 22:00
Juni + juli 05:00 – 23:00
August 07:00 – 22:00
September 07:00 – 21:00

Fiskesøerne er åben indtil september måned ud, såfremt vi kan holde den isfri. Åbnes igen sammen med campingpladsen d. 1. april 2024.

I butikken finder du også et udvalg af fiskegrej og tilbehør.

Fiskeri fra båd

De skovomkransede søer, Ry Møllesø og Gudensø, er fortrindeligt fiskevand. I kan sejle ud direkte fra pladsen og nyde den pragtfulde natur og et mangfoldigt dyreliv.

Vandet er klart og der er en rig variation af fiskearter. Søerne er en del af Gudenå systemet, og I kan altid finde en ny fiskemulighed.

Varieret fiskeri

Fiskeriet er spændende og varieret i bækkens evige strøm, søens dybde og breddens siv bevoksning giver mulighed for at variere fiskeoplevelserne.

Kontakt os

Vi hjælper gerne med kort og grej, giver et tip eller to om særlige gode steder og kan fortælle om de fiskearter, der findes på de forskellige biotoper.

Skyd genvej til…

Camping

Hytteudlejning

Aktuelle tilbud

Pladskort